زعفران بسته بندی شده مرغوب

قیمت خرید زعفران بسته بندی شده مرغوب

تشخیص کیفیت زعفران کار چندان آسانی برای افرادی که تخصصی در این زمینه ندارند نیست. اما ساده ترین راه تشخیص مرغوبیت زعفران ، بررسی ویژگی های ظاهری آن است . با توجه به محل کشت زعفران (از لحاظ آب و هوا ، خاک و…) و همچنین تازگی یا کهنه بودن زعفران ، ویژگی های ظاهری این محصول دچار تغییر می شود.
به عنوان مثال رنگ زعفران مرغوب قرمز تیره می باشد همچنین زعفران خوب دارای بوی گرم ، تند و مطبوع است ، بوی کم زعفران می تواند نشان از کهنگی و یا احیاناً تقلبی بودن این محصول باشد.پس در هنگام خرید به ویژگی ها ظاهری زعفران بخصوص رنگ و بوی آن توجه لازم را مبزول فرمایید.البته ذکر این نکته هم در اینجا خالی از لطف نیست که زعفران مرغوب پس از مخلوط شدن آب ، رنگ آن را به زرد تغییر می دهد در صورتی که زعفران تقلبی رنگ آب را قرمز و یا نارنجی تیره می کند.
اما بازهم لازم به ذکر است که شرایط کاشت زعفران بر مرغوبیت آن بسیار موثر است ، از این جهت زعفران منطقه قائنات مرغوب ترین زعفران موجود در جهان می باشد.

مقدار مجاز مصرف
۱۰ تا ۱۵ عدد از رشته های زعفران که حدود یک دهم گرم وزن دارد برای یک نوبت مصرف مجاز است. مقدار مصرف در یک روز نه در یک نوبت می تواند تا یک گرم باشد ولی مصرف یک گرم آن در یک نوبت ممکن است باعث حالت تهوع و استفراغ شود و مصرف بیشتر از ۵ گرم آن در یک نوبت ممکن است باعث خون ریزی های مختلف به خصوص از رحم، سقط جنین و مرگ شود. حتی زیاده روی در مصرف این ادویه می تواند باعث خون ریزی رحمی، اسهال خونی، بروز خون در ادرار، خون دماغ، خون ریزی کنار لب و چشم، زرد شدن پوست و زرد شدن غشای مخاطی شود. البته حداکثر میزان کشنده زعفران ۲۰ گرم ثبت شده است. به هر حال استفاده از زعفران به هر شکل و در هر فرآورده ای تا روزی یک دهم گرم برای افراد بالغ بلامانع است و درصورتی که هر روز مصرف نشود، می تواند مصرف یک روز آن بیشتر از یک دهم گرم و کمتر از یک گرم باشد.

بهترین شکل کاربرد
در غذاها یا نوشیدنی ها می توان پودر زعفران را مستقیما مورد استفاده قرار داد یا روی پودر ابتدا کمی آب ولرم افزود و پس از چند دقیقه خیس خوردن، آن را با قاشق کمی هم زد و سپس اضافه کرد. تفاوتی که زعفران با دیگر گیاهان دارد، این است که چون سفت و سخت نیست، نیاز به زمان زیادی ندارد تا مواد و ترکیب های مفیدش از آن خارج شود زیرا بافت های نرم گیاهی زود مواد را از خود خارج می کنند. این ادویه را اگر به طور درسته هم در غذا بریزیم، رنگ و مزه خود را پس می دهد و برای آنکه این روند سریع تر شود، بهتر است زعفران را کمی در آسیاب نرم و آن را مرطوب کنیم. البته برای بهتر پودرشدن زعفران توسط آسیاب های کوچک بهتر است به حدود ۱ تا ۵ گرم زعفران یک یا دو حبه قند اضافه کرد. همچنین می توان زعفران را در هاون های کوچکی که اکثرا از مرمر ساخته شده به طور مستقیم نرم و پودر کرد.

منبع : کافه زعفران
منبع: بازار زعفران ایران

فروش زعفران بازرگانی متین
برای سفارش و مشاوره با ما تماس بگیرید. مشاوره و فروش
🔹 گروه تجاری بازرگانی متین، شما را به خرید بهترین زعفران ایران دعوت می کند.
✅ انواع محصولات زعفرانی برای افرادی که به دنبال کیفیت خوب هستند.
🔸 کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید.

مشاوره و فروش

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید